Spolupracujeme

Ti, kteří našemu projektu věří. Děkujeme!

Podporujeme inovace. Registrační číslo projektu: CZ.03.03.01/00/22_021/0001993, priorita OPZ+: Sociální inovace a rovné příležitosti, délka projektu 1. 6. 2023 – 31. 5. 2024. Děkujeme, že můžeme být součástí tak zajímavé a inovační výzvy. 

Děkujeme, že nám Auto MERCIA nabízí bezpečí na cestách. A tak můžeme za vámi jezdit, sdílet příběhy, potkávat se a být spolu na té cestě Bez lepku po Česku. Možná nás v té naší ,,bílé ovečce,, potkáte někde na cestách. Ano, mávat na nás můžete.

SK Slavia Praha podporuje náš projekt GLUTEN FREE FOOD. Slavia Fest je festival otevřený všem bez ohledu na věk, pohlaví nebo stravovací návyky. Přijďte ochutnat! Najdi gluten free stánek a užij si dárek s heslem #bezlepkupocesku. 

Tereza Komárková rodinná terapie a poradenství. Ráda bych vám pomohla porozumět situaci kolem vás s respektem k potřebám všech, kteří jsou toho součástí. TANDEM3.  

Pábení, designéři služeb a organizací. Jsme designérské a inovační studio, pomůžeme vám splnit vaše cíle s respektem k potřebám lidí a planety. 

Celiaklub Východní Čechy je zde proto, aby usnadnil život lidem s bezlepkovou dietu. Poskytují systematickou podporu a poradenství.

POHANKA-zdravě jíst, zdravě žít nám poskytuje hezké zázemí a bezlepkový gastro servis pro naši bezlepkovou skupinu. Když zavítáte do Pardubic, tohle místo musíte ochutnat. 

Kateřina Slavíková, je součástí našeho týmu v programu TANDEM3 a certifikovaná výživová poradkyně se specializací na potravinové alergie.

Tým nutričních terapeutek z NEHLADU s vysokoškolským vzděláním ve výživě, které umožňuje práci jak v oblasti preventivní výživy, tak i s osobami s nejrůznějším zdravotním omezením.

BAZALKA s.r.o. nám poskytuje  bezlepkový gastro servis pro naše akce. Když zavítáte do Hradce Králové, mrkněte k nim, mají vlastní pekárnu bezlepkového pečiva a restauraci s vege, vegan i bezlepkovou nabídkou.

 Nutriční terapeutka (celiak) specializující se na dospělé i děti, s důrazem na celiakii a bezlepkovou dietu. Podporuji přirozené a udržitelné stravování. Uplatňuji principy mindfulness ve výživě. 

Bistro Čejka nabízí nejlepší bezlepkové uzeniny z rodinného Řeznictví Čejka. Tradiční české chutě servírují přímo z kuchyně na stůl nebo v podobě office cateringu a dárkových balení. CELIAK FRIENDLY a spolupráce GFF. 

Jana Zahradníková, nutriční terapeutka a tvůrkyně edukačních výstupů projektu Bez lepku po Česku. ,,Provázím Ty, kteří se rozhodli převzít zodpovědnost za svůj život, na cestě ke zdraví a radosti.,,

Svět Sladké Alchymie, je místo, kde se zdraví a chuť setkávají a tvoří tak dokonalý harmonický celek. Autorkou projektu je Veronika Kučová, spoluautorkou Jana Zahradníková, nutriční terapeutka.